SmartGuard er specialister inden for udlejning af midlertidige sikringsløsninger. Vores løsninger henvender sig til områderne inden for Alarm, Brand, Adgangskontrol, Tv-overvågning og Tekniske alarmer, samt Vagtydelser.

Vi leverer sikringsløsninger til mange forskellige slags temporære opgaver. Vi sikrer byggepladser, nybyggeri, ombygninger, stilladser, skoler, børnehaver, lagre, events og meget mere, hvor vores anlæg er med til at sikre de forskellige sites mod tyveri og hærværk.

Vores løsninger udlejes på dagsbasis og vi implementerer skalerbare, trådløse og fleksible sikringsløsninger med det formål, at reducere kundens risiko for tab og evt. driftsstop på eksempelvis byggepladser og dermed bidrage positivt til byggeriets fremdrift og virksomhedens bundlinje. Vi leverer løbende risikovurdering gennem kvalificeret rådgivning – både før såvel som efter implementering.

Hos SmartGuard tør vi godt stå inde for at sige, ” ja – sikring det kan betale sig”. Med mere end 12 års erfaring ved vi, at det rent faktisk betaler sig. Når man investerer i sikkerhed, gør man det oftest fordi man lige har haft en hændelse i form af tyveri, hærværk el. lign. Men hvorfor ikke være pro-aktiv og investere i sikkerheden inden det går galt?

Vi tror på, at samspillet mellem moderne teknologi, integration i nuværende systemer – og ikke mindst mennesker, skaber de bedste løsninger for vores kunder.

Vores samlede team består af en flok dedikerede medarbejdere, og vores teknikere er uddannede i Milestone og er specialister på området for integration og optimering.

Hos SmartGuard er det kunden og kundens værdier, der er i fokus. Det gør os til den rigtige partner, når jeres værdier skal sikres.

Læs mere om SmartGuard her