SCHØNBERG SIKRING ApS er en nystartet virksomhed – med over 35 års god og bred erfaring indenfor salg og rådgivning af sikkerhedsprodukter.

 

Rådgivning og troværdighed er nogle af nøgleordene og topprioritet hos os. Vi vil levere den rigtige løsning, der sikrer de værdier, der skal opbevares.

 

Vi kan betegnes som specialister på dette område. De produkter vi sælger samt den professionelle rådgivning sikrer, at iPads, PC’er, nøgler, dokumenter, kontanter, smykker eller andet opbevares på den rigtige måde.

 

En del af vores virksomhed er websitet – SafeShoppen.dk

 

Her finder du Danmarks bredeste program i sikringsprodukter – hvad enten det er nøgle-, sikkerheds-, penge- eller dokumentskabe. Udover de produkter du finder her, arbejder vi med special- og kundebestemte løsninger,  som mange offentlige virksomheder efterspørger.

 

Vi er en virksomhed, der har fokus på fremtiden og de nye tendenser. Udviklingen på nye sikringsløsninger for vores mange kunder har derfor stor prioritet.

 

Vores kunder er en bred vifte – lige fra den offentlige sektor, kommuner, institutioner og ministerier til private virksomheder, store koncerner samt privatmarkedet.

 

Vi har meget at byde på, og vores virksomhed rammer bredt og står klar med rådgivning.

 

Hvis du ønsker inspiration, kan du enten besøge SafeShoppen.dk eller kontakte os for yderligere oplysninger. Vi glæder os til at hjælpe med at sikre værdierne på arbejdspladsen.

 

Schønberg Sikring kan kontaktes på mobil: 4015 9975 eller pr. e-mail: michael@schoenberg-sikring.dk