Hvis du har brug for råd og vejledning inden for tyverimærkning og tyverisikring, kan du trygt ringe til os.

 

For vi har mange år – ja, faktisk hele 30 år – på bagen, og med Danmarks bredeste udvalg står vi klar til at hjælpe dig med at tyverisikre dine værdier og kæreste ejendele.

 

Vi er specialister inden for udvikling og salg af produkter til tyverimærkning og mekanisk sikring af værdigenstande. Vi kender tyvenes teknikker og foretrukne værdigenstande, og den erfaring trækker vi ind i vores rådgivning og sørger for, at dine værdier er sikret bedst muligt.

 

Siden 1985 har vi sikret landets kommuner, offentlige institutioner, hundredevis af private virksomheder og leveret løsninger til private husholdninger i hele landet.

 

Vores kunder er meget forskellige, men vi behandler jer alle sammen ens. Uanset om du arbejder sammen med massevis af kolleger eller om du driver et enmandsfirma, tager vi os tid til rådgivning og et uforpligtende besøg på din adresse. Det er nemlig vores erfaring, at vores besøg giver det bedste resultat for dig.

 

Forskellighed er godt, men én ting har vores kunder tilfælles – de arbejder sammen med os over meget lange perioder, og det er vi selvfølgelig glade for, for det betyder, at de er tilfredse med vores løsninger.

 

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom i Brabrand alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

 

Læs mere om SafeGroup på www.safegroup.dk

Fakta

2015 – 30 års jubilæum

2012 – SafeGroup GmbH etableres og kontor i Hamburg åbnes.

2010 – Her blev vi ISO 9001:2008-certificeret. Det betyder blandt andet, at vi kan tilbyde certificeret installation af sikkerhedsskabe.

2008 – SafeGroup Norway A/S etableres på årets første dag.

2007 – KC Mærkning & Sikring AS skifter navn til det mere internationalorienterede SafeGroup AS, da udvidelse til udlandet er i gang.

2004 – Firmaet flytter til Sintrupvej 2, 8220 Brabrand og ændrer selskabsform: KC Mærkning & Sikring AS

1999 – KC Mærkning ApS bliver til KC Mærkning og Sikring ApS grundet stadig større salg af sikkerhedsskabe og sikringsbeslag.

1993 – Etablering af selskab: KC mærkning ApS

1992 – Firmanavnet ændres til KC Mærkning

1990 – Firmanavnet ændres til KC Agentur & Handel

1987 – Chris Comfort får forhandlingen af det engelske tyverimærkningssystem SelectaMark i Danmark, og pga. succesen med SelectaMark, bliver fokus i virksomheden lagt på tyverimærkning.

1985 – Selskabet stiftes af Kurt Christensen under navnet Chris Comfort – med salg af forskellige produkter.