Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks største sikkerhedsvirksomheder med lokale afdelinger fordelt på Sjælland og et stort partnernetværk i hele Danmark.

 

Virksomheden leverer effektive totalløsninger inden for sikring, tilbyder traditionelle låsesmedsopgaver med udgangspunkt i mekanisk sikring og elektroniske løsninger, samt brandsikring af erhverv og offentlige myndigheder. Bagger Låse & Alarm er ’ISO 9001’ certificeret på hele 7 områder.

 

Virksomheden har siden 1975 hjulpet danske familier, en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har medført, at virksomhedens over 100 eksperter har et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Gennem skræddersyede uddannelsesforløb for lærlinge og elever sikrer Bagger Låse & Alarm, at der er dygtige og engagerede medarbejdere i sikringsbranchen nu og i fremtiden.

 

Kerneværdierne er bl.a. værdiskabende rådgivning med kundens behov er i centrum. Med udgangspunkt i service, ekspertrådgivning og kvalitetsprodukter opnår Bagger Låse & Alarm høj kundetilfredshed og en voksende interesse fra private, offentlige virksomheder og institutioner i hele Danmark.

 

Find kontaktoplysninger på Bagger Låse & Alarm A/S her