Forsikring af kunst kræver specielle løsninger tilpasset til netop din kommunes behov, og med AXA ART som kunstforsikringsselskab får kommunen en partner, der har den nødvendige viden og kompetence. AXA ART er verdens største kunstforsikringsselskab, hvor mere end 250 ansatte er klar til at hjælpe med viden inden for underwriting, kunsthistorie, specielle sikringsløsninger og meget mere. Vi hjælper gerne med at lave en løsning til netop din kommune, der sikrer, at kunst og skulpturer kan være en aktiv og synlig del af kulturlivet og samtidig være dækket af en rigtig kunstforsikring.

 

Ud over kunst forsikrer AXA Forsikring næsten alt fra komplicerede anlæg i energisektoren til kostbare kunstværker i private hjem og til erhverv. Vi tilbyder vores ydelser til kommuner og en række forskellige brancher, fx forsyning og energi, entreprise- og montageprojekter, miljø- og erhvervsansvar m.v., hvor mange års erfaring har givet os stor kompetence.

 

AXA er et af verdens største forsikringsselskaber med 165.000 ansatte fordelt på 64 lande og med samlet 107 millioner kunder. AXA Forsikring er en filial af AXA Versicherung AG i Tyskland, og vi arbejder tæt sammen for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

 

Læs mere om AXA Forsikring her og om vores kunstforsikringer her.