ASSA ABLOY er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugerens behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed. På et hurtigt voksende marked for elektronisk sikring har koncernen en ledende position på områder som adgangskontrol, identifikationsteknologi og automatisk døråbning. Koncernen bruger den nyeste teknologi og udvikler hele tiden nye innovative løsninger.

 

ASSA ABLOY er en af verdens mest innovative virksomheder, og vi har 4 gange været på Forbes liste over de 100 mest innovative virksomheder i verden.

 

ASSA ABLOY i Danmark er dækker over de forskellige ASSA ABLOY organisationer i Danmark: ASSA ABLOY Opening Solutions, ASSA ABLOY Entrance Systems og ASSA ABLOY Hospitality.

 

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S hed tidligere Ruko A/S. ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark leverer komplette løsninger inden for elektronisk og mekanisk sikring af døren til fx virksomheder, institutioner, boligforeninger og hoteller, samt til private mennesker og deres boliger.

Læs mere om os på www.assaabloyopeningsolutions.dk

 

ASSA ABLOY Entrance Systems beskæftiger i dag mere end 11.000 ansatte, og er tilstede i mere end 35 lande. I Danmark er ASSA ABLOY Entrance Systems den førende leverandør af industrielle docking- og portløsninger samt automatiske indgangs- og udgangspartier. Der er over 160 ansatte i Danmark, og der bliver serviceret mere end 350 porte hver dag.

Læs mere på www.assaabloyentrancesystems.dk

 

ASSA ABLOY Hospitality Denmark leverer komplette sikringsløsninger til hoteller. Løsningerne til hoteller spænder bredt inden for elektronisk adgangskontrol, mobilløsninger, samt sikringsløsninger til værdiskabe og minibarer.

Læs mere på www.assaabloyhospitality.dk