I Danmark har vi over 400.000 tyverier og indbrud om året, hvilket er Europarekord.*

A/S Gunnebo Nordic er dit valg, hvis du ønsker større sikkerhed. Vi sikrer imod tyveri af f.eks. kontantbeholdning, dokumenter med personfølsomme oplysninger, nøgler, bærbare pc’er, mm. Vi har et omfattende sortiment af passagekontrolsystemer, og vi har stor erfaring i at sikre dig og dine kollegaers generelle sikkerhed. Hos os er du desuden sikret en grundig rådgivning og serviceaftaler, der understøtter den sikringsløsning, du vælger.

  • Vi har produkter, der tilgodeser ethvert sikringsbehov
  • Vi skræddersyer din sikringsløsning

“Gunnebo er en kendt og velrenommeret leverandør af traditionelle, fysiske sikkerhedsprodukter.

Et af de hastigt voksende og nye forretningsområder er automatiseringsmaskiner til seddel – og mønthåndtering. Gunnebo har gennem de seneste år været med til at automatisere og effektivisere kommunernes penge-flow via vores lukkede kontanthåndteringssytem, SafePay. SafePay- softwaren sikrer endvidere en automatisk overførsel af data til økonomistystemet/KMD.

Du kan læse mere om Gunnebo på www.gunnebo.dk

Vision Gunnebo vil være den førende, globale leverandør af en sikrere fremtid for kunder inden for banksikkerhed, kontanthåndtering, værdiopbevaring, globale serviceydelser og indgangskontrol.

*Kilde TV2, Station 2

Gunnebo Gruppen har 6400 ansatte I 25 lande I Europa, Asien, Afrika, Australien og USA. Gunnebo har en omsætning på 760 mil €. Med utallige års erfaring i sikkerhedsløsninger har, Gunnebo ekspertise inden for sikker opbevaring, indgangskontrol og kontanthåndtering. Vores løsninger sikrer mennesker, bygninger og ejendele, så du, dine ansatte og dine kunder er beskyttet. Gunnebo – we make your world safer