ACTAS A/S tilbyder professionel sikring af værdier. Vi råder over landets stærkeste kompetencer, når det gælder service og installation, og vi anvender markedets mest moderne og effektive teknologier.

Vi leverer komplette sikrings- og sikkerhedsløsninger til virksomheder og offentlige institutioner med markedsledende kvalitet og driftssikkerhed som nøgleord.

ACTAS A/S har eget udviklings- og projekteringscenter, og vi er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København.

Hos ACTAS A/S uddanner vi unge mennesker til en spændende, faglig fremtid. Vi råder over faciliteter og kompetencer, som sikrer et uddannelseforløb på branchens højeste niveau, og vi er konstant opdaterede på de nyeste tendenser.

ACTAS A/S har overenskomst med Dansk Elforbund gennem DI.

Alle vore teknikere arbejder under denne overenskomst, hvilket sikrer ordnede løn- og arbejdsvilkår.

Her i virksomheden er der højt til loftet, og vi har en uhøjtidelig og fordomsfri tone. Kunden er omdrejningspunktet – og vi finder mange optimale løsninger i et godt samarbejde funderet på tillid.

Du kan altid kontakte en sikringskonsulent fra ACTAS A/S, hvis du ønsker et uforpligtende bud på de fordele, vi kan tilbyde.

Læs mere om os på actas.dk