Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar, DBI

16 december, 2020 : 10:00 - 12:00

Dansk Brand- og Sikrings Institut (DBI) inviterer medlemmer af Danske Risikorådgivere til at deltage på gratis webinar, omhandlende DBIs terrorplatform RAMT.

DBI har i knap 2 år arbejdet på et fondsfinansieret forsknings- og udviklingsprojekt, som kaldes RAMT. Projektet har til formål at udvikle et værktøj, som skal hjælpe til at tænke terrorsikring ind i alle faserne af et byggeprojekt. Produktet lanceres senere i år, og i den forbindelse ønsker vi at afholde et webinar om terrorsikring af bygge- og anlægsprojekter med udgangspunkt i vores nye online platform.

RAMT er udviklet af DBI i samarbejde med tegnestuerne Schønherr og Bertelsen & Scheving, samt ingeniørvirksomheden, MOE. Produktet bliver frit tilgængeligt og indeholder et risikoværktøj, et projekteringsværktøj og en ”best practice”-vidensbank, hvor man bl.a. finder et opslagsværk og en arkitektonisk eksempelsamling.

Da vi er godt i gang med implementeringsfasen, vil der i løbet af den kommende måneds tid være en del aktiviteter omkring lancering. I denne forbindelse , vil vi gerne invitere medlemmer af Danske Risikorådgivere til at deltage ved webinaret, som finder sted 

Onsdag den 16. december, Kl. 10:00-12:00.

Her vil DBI blandt andet præsentere, hvordan man kan tage fat på at tænke sikringsløsninger ind i et byggeri fra begyndelsen, og hvordan der arbejdes med at gøre produktet vedkommende for målgruppen.

Tilmelding til webinaret sendes til RAMT@Brandogsikring.dk senest mandag d. 14.12.2020.

Detaljer

Dato:
16 december, 2020
Tidspunkt:
10:00 - 12:00