Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danish Security Fair – Sikkerhedsmesse

29 august, 2018 : 9:00 - 30 august, 2018 : 17:00

FAGMESSE MED ET HØJT NIVEAU 

Danish Security Fair er den nye platform, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen – og stedet, hvor man skaber stærke kontakter og gør forretning. 

Sikringsbranchen udvikler sig ekstremt i forhold til det digitale, det globale og nye trusler. Derfor er der behov for et fælles forum, der sætter fokus på fremtidens løsninger under et og samme tag. Via et stærkt konferenceprogram, sætter messen bl.a. spot på risici og muligheder ved digitaliseringen og Internet of Things. 

HVEM UDSTILLER 

Et fælles forum af rådgivere, producenter, grossister og installatører inden for sikringsbranchen. Danish Security Fair samler aktørerne for sammen, at rådgive og præsentere de besøgende for fremtidens sikringsmuligheder. 

HVEM BESØGER 

Fagmessen retter sig mod offentlige og private sikringskoordinatorer, sikkerhedsrådgivere, risikokoordinatorer, facility managers, IT-chefer og øvrige ansvarlige for sikring indenfor bl.a. havne, lufthavne, institutioner, byggeri, koncert-/eventafvikling samt el- og alarminstallatører. Desuden arkitekter og byggerådgivere/-ledere. 

Gratis adgang for fagfolk mod registrering. 

KONFERENCEPROGRAM OG UDSTILLERS TALETID: 

På den centralt placerede konferencescene kan de besøgende høre om nye trends, produkter og muligheder. Vi indbyder eksperter og debattører til at drøfte inspirerende og aktuelle emner. 

Foruden et konferenceprogram der appellerer til besøgsmålgruppen, har udstillerne mulighed for taletid og produktpræsentation. 

Læs mere her

Detaljer

Start:
29 august, 2018 : 9:00
Slut:
30 august, 2018 : 17:00