Bagger Låse & Alarm

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende, familieejede sikkerhedsvirksomheder med lokale afdelinger fordelt på Sjælland og et stort partnernetværk i hele Danmark.

Virksomheden leverer effektive totalløsninger inden for sikring, tilbyder traditionelle låsesmedsopgaver med udgangspunkt i mekanisk og elektronisk sikring, samt brandsikring af erhverv og offentlige myndigheder. Bagger Låse & Alarm A/S er ’ISO 9001’ certificeret på hele 7 områder.

Virksomheden har siden 1975 hjulpet danske familier, en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har medført, at virksomhedens over 100 eksperter har et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

Gennem skræddersyede uddannelsesforløb for lærlinge og elever samt kompetenceudvikling af eksisterende medarbejdere, sikrer Bagger Låse & Alarm, at der er dygtige og engagerede medarbejdere i sikringsbranchen både nu og i fremtiden.

Kerneværdierne er bl.a. værdiskabende rådgivning med kundens behov i centrum. Med udgangspunkt i service, ekspertrådgivning og kvalitetsprodukter har Bagger Låse & Alarm formået at opnå høj kundetilfredshed og en voksende interesse fra private, erhverv samt offentlige virksomheder og institutioner i hele Danmark.

Hjemmeside: www.bagger-laase.dk