TDC Alarmnet

TDC Alarmnet tilbyder overvågning af et bredt udvalg af alarmer, herunder bl.a. ABA, AIA og elevatoralarmer på Danmarks sikreste netværk.
Som den eneste i landet leverer vi både prioriterede og dedikerede alarmlinjer. Og det har vi gjort siden 1984. Vi har kontorer i København og Århus og er desuden lokalt repræsenteret med teknikere og support.

Stabil transmission på danskbaseret infrastruktur


Vores ATU 440 er end del vores nye ATU-serie. Denne opdaterede og moderniserede ATU er designet til at imødekomme vores kunders behov for at kunne have fuld tillid til, at alle deres alarmenheder altid er aktive, og at data altid er sikkert overført.
Al trafik foregår på egne danske servere – og krypteres bl.a. via dedikerede SIM-kort på Danmarks bedste mobilnetværk.

Lever op til gældende standarder og krav


Vores transmissionsinfrastruktur er designet til at opfylde de strengeste branchestandarder, forsikringskrav og certificeringer. Herunder EN54-21, EN50136 samt sikringsklasserne 10, 20, 30, 40, 50 og 60.
Dataoverførsel foregår udelukkende via vores egen, dedikerede infrastruktur, der er hostet på danske servere og bemandet med dansk supportpersonale - døgnet rundt, 365 dage om året.
Det garanterer, at vores kunder altid har adgang til den nødvendige hjælp og ekspertise.

Vi tager det fulde ansvar for vores løsninger og services


TDC Alarmnet arbejder sammen med både de private og offentlige vagt- og kontrolcentraler, der alle har mulighed for at modtage vores alarmprotokoller.
Vi har et tæt samarbejde med førende aktører på alarmmarkedet, der lægger særlig vægt på krypteret datatransmission.
Med TDC Alarmnet er du i professionelle hænder, og vi er forpligtet til at levere den højeste standard af sikkerhed og tjenester.

Vi opfordrer vores kunder til at kontakte os med specifikke projektforespørgsler, da vi altid tilstræber til at levere løsninger, der opfylder deres unikke behov.

Velkommen til en partner, der prioriterer din sikkerhed og tryghed.

Læs mere på www.alarmnet.dk