Pro-Sec

Pro-Sec A/S blev etableret i 1992 af vores stifter Ole Brandtberg, med en ambition om at levere "security" produkter "til tiden" med afsæt i de­tektorer i høj kvalitet fra Risco (Rokonet). I 2007 aktiveres et generationsskifte med Frank Grothe og i 2019 tiltrådte Bjarke Iversen ejer­kredsen.
Vi er stolte af at være et 100% dansk­ejet foretagende. Meget er sket over tid, vi leverer stadig høj­kvalitetsdetektorer fra Risco, men har udvidet produktprogrammet væsentligt og er over tid blevet til en af branchens største leverandører af sikkerhedsprodukter til det danske marked.

Vores DNA – og hvordan er vi kommet hertil?


Pro-Sec A/S indeholder en særlig DNA, som er den primære årsag til at vi er hvor vi er i dag. Det vigtigste er, at vi står bag vores kunder og opbygger en stærk relation, hvor vi kan se hin­anden i øjnene – også i morgen.
Det gør vi ved at sætte kunden i fokus og byg­ge vores forretning ud fra det. Alle afdelinger og ansatte i Pro-Sec A/S har det primære for­mål at hjælpe vores kunder. Vores succes måles i vores kunders succes!

Mere end bare en "boxmover" - Lydhørhed og teknisk faglighed


I mødet med kunden er lydhørhed og teknisk faglighed nøgleord og der tilbydes højeste kva­litet, hvor kundernes individuelle behov samt branchens krav og etikker forenes.
Pro-Sec A/S' største aktiver er vores dygtige medarbejdere og omhyggeligt udvalgte "security brands".
Vi ønsker at tilbyde kunderne flere lag af service og vil ikke bare være en grossist, der fungerer som "boxmover".
Det gør vi ved at tilbyde følgende lag af ekstra service:
  • Markedets bedste danske tekniske support
  • Pro-Sec Academy – professionelle uddannelser i alle vores produkter
  • Dansk lager nær Roskilde
  • Salg & Marketing
  • Pro-Sec Portalen – webshop

Vores produkter – bedst til elektronisk sikring


Vi tilbyder et særligt udvalg af produkter, som alle er innovative indenfor deres felt. Vi kræver et tæt samarbejde med producenterne.
Dette sikrer, at produkterne løbende tilpasses det danske marked, baseret på den tætte dialog vi har med installatørerne og deres ønsker til forbedringer.
Vi er stolte af vores stærke produktsortiment, som giver os fundamentet til at kunne leve op til vores vision om at være "Bedst til elektronisk sikring".

Vores brands


Tyverialarmanlæg (AIA) JABLOTRON ALARMS - En af de førende europæiske spillere inden for alarmsystemområdet med over 30 års erfaring.

Videoovervågning (TVO) PROVISION-ISR - Israelsk multinationalt selskab grundlagt i 2007 med TVO-produkter, der lever op til kravene i NDAA-overensstemmelsen samt produkter med indbygget cybersikkerhed.

Brandalarmer (ABA/AVA) INIM - Et italiensk firma, hvis ABA/AVA-kvalitetsproduukter er fuldt certificerede, lette at installere og endnu lettere at bruge.

Adgangskontrol (ADK) - Polske ROGER har over 30 års erfaring inden for design, produktion og salg af markedets mest fleksible adgangskontrolsystemer.

Transmission – CSL har siden 1996 leveret kommunikationsløsninge, der opfylder de strengeste krav til signaltransmission fra tyveri- og brandalarmer til vagt- og kontrolcentralerne.

Detektorløsninger – RISCO leverer markedets bedste detektorer til ethvert formål til alle sikringsniveauer og løsninger.

Magnetkontakter - Tyske SCHMEISSNER har leveret højkvalitets magnetkontakter siden 1992.

Kabler – Engelske CQR Group leverer kabler, der er velegnet til alle installationer, hvor signalintegritet er altafgørende.