Protector Forsikring

Historie


Protector Forsikring blev etableret i Norge i 2004 og har sidenhen har åbnet kontorer i Sverige i 2011 og derefter i Danmark i 2012. I 2016 påbegyndtes også salg af forsikringer i Finland og UK. I dag er der over 500 ansatte fordelt på kontorerne i Oslo, Stockholm, Helsinki, Manchester, London og København, som dagligt arbejder på at levere forsikringer til både erhvervslivet og den offentlige sektor.

Hvem er vi?


Vi er udfordreren, og det er vi gennem unikke relationer, fremragende beslutninger og omkostningseffektive løsninger. Vi tilbyder forsikringer med særligt fokus indenfor property, auto og arbejdsskade.
Vi arbejder med effektiv skadebehandling og bestræber os på altid, at yde den bedst mulige service for vores kunder og samarbejdspartnere. For at sikre høj kvalitet og troværdighed, sker al distribution af forsikringer i udgangspunktet gennem professionelle Forsikringsmæglere og rådgivere.
Vores vigtigste løfter til markedet er, at vi skal være enkle at have med at gøre, kommercielt attraktive og til at stole på. For at leve op til disse værdier bedst muligt, har vi stor fokus på mangfoldighed, da vi tror på, at det fører til øget kreativitet samt skaber en tryg og inkluderende kultur. Vores kerne værdier består af at være troværdige, innovative, modige og engagerede. Disse værdier bygger fundamentet for kulturen i Protector og bidrager til langsigtede samarbejder, velfungerende kundeforhold og en dynamisk arbejdsplads.
Der kan læses mere om Protector Forsikring på www.protectorforsikring.dk