Polygon

Polygon er blandt de største aktører inden for skadeservice, specialrengøring og fugtteknik i Danmark.

Polygon er en serviceorienteret beredskabsvirksomhed, der kan tilkaldes 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hele året rundt. Vi har 15 afdelinger fordelt over hele landet, hvilket sætter os i stand til at være fremme ved indsatsstedet med meget kort varsel.

Polygon er en del af en global virksomhed med omkring 6.600 medarbejdere fordelt på 16 lande, hvis ressourcer vi har mulighed for at trække på, såfremt det skulle være nødvendigt.

Firmaets styrke ligger i den akkumulerede viden og den veluddannede og meget ansvarsbevidste medarbejderstab, som opererer via en velstyret organisation med et stærkt beredskab. Polygon har desuden et meget tæt og tillidsfuldt samarbejde med landets største forsikringsselskaber og beredskaber.

Polygon - kompetence, integritet og empati


Vi stræber altid efter at være de bedste inden for vores felt og kunne tilbyde en komplet vifte af skadeserviceydelser, der opfylder alle vores kundesegmenters behov.

Vores kerneforretning er skadeservice, og vi forebygger, kontrollerer og minimerer skadevirkningerne af vand, brand og klima.

Vores kundesegmenter varierer, men vores primære kunder er anerkendte forsikringsselskaber, men også virksomheder, private husejere og den offentlige sektor gør brug af vores ydelser.

Det er vigtigt for os at afdække vores kunders behov og forstå, hvad der er vigtigt for dem, når det kommer til kvalitet, responstid, projektledelse, kommunikation, helbred, sikkerhed og miljø.

Vi arbejder kontinuerligt med gennemsigtighed, ansvarlighed og teams, der er store nok til at være effektive, men små nok til at kunne træffe hurtige beslutninger. Det gør os i stand til at agere efter vores kunders behov, hvilket er afgørende i vores branche.

Polygon har en klar ambition om, at vi vil være anerkendt, som den bedste partner i skadeservicebranchen.

Vores services


Polygon tilbyder en komplet vifte af tjenester inden for skadeservice, teknisk skadeservice og fugtteknik. Vi hjælper privatpersoner, institutioner og virksomheder tilbage til en normal dagligdag, når uheldet er ude.

Polygon besidder den nødvendige viden, den mandskabsmæssige størrelse og de tekniske kompetencer til at yde effektiv skadeservice – uanset skadetype og størrelse. Vi håndterer skader f.eks. forårsaget af brand, vand, storm, eksplosioner, olie- og kemikalieudslip eller hærværk. Derudover har Polygon særlige kompetencer inden for identificering, analyse og bekæmpelse af fugt og skimmelsvamp samt teknisk skadeservice.