Belfor

BELFOR - Din foretrukne skadeservicepartner


Skadeservice er kernen i vores forretning – både den akutte del og udbedring af alle typer følgeskader. Vi håndterer hele forløbet fra skadesmodtagelse til tilbagelevering af det renoverede indbo til kunden. Når først skaden er sket, er det altafgørende at handle hurtigt og effektivt. Vi har mere end 40 års erfaring på området, og sikrer altid professionel håndtering og udførelse.

BELFOR er førende i skadeservicebranchen indenfor vedligeholdelse af bygningsaktiver, og forebyggelse og minimering af skader. Vi har 14 centre i Danmark, hvorfra vi dækker hele landet hurtigt og effektivt.

Som en del af verdens største skadeservicevirksomhed, råder vi over innovative teknologier og produkter, og kan trække på et væld af ressourcer og ekspertise på tværs af landegrænser.

Om BELFOR:


Med over 12.500 ansatte og mere end 550 filialer, der opererer i 57 lande, genopretter vi omkring 350.000 skader hvert år. Men fokus i vores arbejde er ikke på tal, men på de mennesker, der er ramt af en skade. For dem er vores løfte altid at stræbe efter den optimale løsning for at få dem til at føle, som om skaden aldrig var sket. Dette gør os til nr. 1 i verden inden for skadesrestaurering.