RM-Group

SaaS Software til små og store kommuner med forskelligartede behovVi er specialister
RM-Group blev grundlagt i 1999, og vi er specialister i implementering af risk management i virksomheder og organisationer, og vi er en af de førende udbydere af operationelle risk management-ydelser.

Navigering i en verden med risici
Vi gør det ved at hjælpe vores kunder med at navigere gennem de unormale forhold, der er foran dem. Ved at anvende de rigtige navigationssystemer er chancen størst for, at det lykkes.

SaaS, skræddersyning og softwareplatform
Hvad er SaaS? SaaS står for Software as a Service og betyder kort og godt, at I nemt kan tilgå vores software over internettet gennem en browser. Dermed slipper I for at installere programmer på jeres pc'ere og vedligeholde en server. Udover at bruge en browser, kan I også vælge at bruge vores mobil-apps.

Hvorfor skræddersyning?
I får de moduler, som passer til jeres behov, uden at skulle købe et stort monstrum, hvor I kun bruger 10% af systemet. Det gør det billigere og mere overskueligt for jer.

Hvad menes med softwareplatform?
Vi tilbyder en bred palette af moduler og funktionaliteter, som vi har samlet i et system med én indgang - i vores softwareplatform.

Integration med andre systemer
Vi gør en dyd ud af at kunne integrere bedst muligt med andre systemer, så i forbindelse med arbejdsskader, har vi fx nem integration med EASY, og vi kan sende både kommunikation ud og modtage det i systemet til eksterne former, såsom mails, SMS'er.

Hurtig adgang til vital beslutningsstøtte
Med vores løsning får ledelse og andre nøglepersoner hurtigt og effektiv adgang til den opdaterede, vitale information, som er nødvendig for at løse situationen. Samtidigt får relevante funktioner adgang til at udføre påkrævede tiltag, så organisationen så hurtigt som muligt kan vende tilbage til normal operation og drift.

Overblik med relevant information
I får med vores MANAGEMENT DASHBOARD et overskueligt overblik med nem tilgang til al relevant information, hvor I samtidig kan følge op på hændelsen eller krisen.

Jeres behov, jeres planer
Vi opsætter i samarbejde, dén eller de beredskabsplaner og plan for fortsat drift, som giver mening i jeres tilfælde. Vi bistår med behovsafdækning og risikoanalyse.

Øvelse gør mester
For i sandhed at øge jeres interne beredskab og samarbejder med eksterne parter, tilråder vi kraftigt at indøve relevante scenarier og håndtering af hændelser. Se fx vores case om Carlsberg på vores hjemmeside, der både nationalt og internationalt var beredt på Corona-krisen, fordi de netop har fået krisehåndtering ind på rygraden, gennem løbende håndteringer og øvelser.
En øvelse i stor skala kan være bedst, men mindre kan ofte også gøre det. Gør som minimum et mentalt arbejde med regelmæssigt at gennemgå planens elementer. Med fokus på at udpege huller, men også at holde planen operationel og forståelig. Uddan personale så vidt muligt og genopfrisk løbende de vigtigste elementer. Hav de væsentligste pointer overskueligt beskrevet og nemt tilgængelige.